Hyvä suunnittelu on osa onnistunutta lopputulosta

Yhteistä Iin Fasadin koko tuotannolle on perusteellisen hyvä suunnittelu. Talotehtaamme suunnitteluammattilaiset ovat käytettävissäsi, kun etsit kohteeseesi toimivia ratkaisuja. Käytämme suunnittelutyössämme tuotantoomme ja toimintaamme räätälöityjä, tehokkaita suunnitteluohjelmia.

Rakennejärjestelmämme soveltuu erinomaisesti toimitila- ja julkisrakentamiseen - tilaelementteinä toteutetut huonetilat voidaan suunnitella esim. valaistuksen ja äänieristyksen osalta tapauskohtaisesti.

Suunnittelumme tuottaa talon pystytyksessä ja jatkorakentamisessa tarvittavat rakennesuunnitelmat. Jatkossa kohteiden pääsuunnittelu on niin ikään mahdollista nykyaikaisilla mallintamisohjelmilla. Tehtaamme oma tuotanto työstää talotoimituksen elementit, kattoristikot ja muut esivalmisteiset rakenneosat.

Iin Fasadilta saat osatoimitukset suurempiin rakennuskokonaisuuksiin, esim. ulkoseinäelementit tai kattoristikot yksittäiseen kohteeseen. Toimitamme myös talopaketit sovitulla toimitussisällöllä, sekä suuremmat useampia rakennuksia sisältävät kokonaisuudet aluerakentamiseen.